Ünnepek utáni bőrápolás

A karácsonyi időszak több pontos is eltér a megszokott hétköznapoktól. Ilyenkor kicsit szabadabbra engedjük a gyeplőt, és a finomságok bűvöletében könnyen túlzásba vihetjük az ételeket. Ennek káros következményeit pedig gyakran a bőrünkön látjuk viszont.


Az ételallergiák, hormonzavarok és egyéb étkezéssel összefüggő kórképek gyakran látható és kellemetlen bőrtünetekkel párosulnak. Az ünnepi időszakban az ételek és italok túlzott fogyasztása felerősítheti a nem kívánt tüneteket, így a bőrápolásnak erre is érdemes célzottan figyelni. Mit lehet tenni ilyenkor?

A kiemelten fontos bőrtisztítás és tonizálás után jöhetnek azok a nyugtató és gyulladáscsökkentő krémek, amelyek segítenek visszaállítani a bőr normális állapotát. A medikozmetikumokat kínáló !QMS Hydro Foam Mask-ja pont ilyen gyors segítséget jelent. A maszkként és krémként is használható termék gyulladáscsökkentő, nyugtató és relaxáló hatású, tökéletes a bőr stresszes állapotának visszafordítására.

Selyemproteinje révén a bőrt puhává teszi, hidratál és a test saját kollagénszintézisét és támogatja, hogy a bőr rugalmasabb legyen és gyorsabban regenerálódjon.

Az arcon kívül a test bármely más területén is sikerrel alkalmazhatják férfiak, nők egyaránt.