Ünnepi arckezelés az oxigén bőrmegújító hatásával

Az anti-aging kezelések nagyágyúinak tartott kollagén és hialuronsav mellett létezik még egy összetevő, ami különösen hatékonnyá teszi a karácsonyi bőrmegújító kezelés. Az oxigén. Ez az éltető anyag nemcsak a puszta lét alapfeltétele, de a bőrt is ápolja, táplálja és regenerálja.


Az oxigén annyira természetes lételemünk, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, mennyire fontos szerepet tölt be testünk egészségének elérésében. Nincs ez másként a bőr esetében is, az oxigéndús környezet pirospozsgás, élettel teli arcot és erős bőrt eredményez.

A karácsonyi bőrmegújító, feszesítő kezelés az arc mellett a dekoltázst is regenerálja, hiszen most egy ajándék dekoltázsfeszesítéssel együtt élvezheti az oxigén áldásos erejét.

Városi környezetben élve még inkább fontos, hogy időről-időre feltöltsük oxigénnel a bőrünket, hiszen ez az alapja a természetes bőrregenerációnak és az anyagcserét is felpörgeti a kezelés során használ 96%-os tiszta oxigén.

Az oxigénnek emellett van még egy nagyon pozitív hatása: segít a bőr mélyére juttatni a korábban felvitt, anti-aging hatóanyagokat. A bőrbe juttatott oxigén nyomja maga előtt ezeket az összetevőket, amelyek így lejuthatnak a bőr mélyebb rétegeibe, hogy a felszíni változás helyett a bőr struktúráját alakítsák előnyösen. A kellemesen bizsergető, enyhén hűvös oxigén fújása tökéletes kiegészítője a kényeztető és pihentető arckezelésnek, ami után felfrissülten, üde, feszes és kisimult bőrrel kelhet fel a fűtött kezelőágyból.

Hagyja magát elvarázsolni a természet erejétől!