Úti kozmetikumok érzékeny bőrre, minden helyzetben

A nyaralás során annyi új élmény és benyomás éri az embert, hogy könnyen elveszve érezheti magát a nagy ismeretlenbe. Ilyenkor külön öröm, hogy ha energiáinkat oda fordíthatjuk, ahova kell. Ne az útikozmetikumot felkutatásával töltse az elindulás, netán a nyaralás alatti napokat, szerezzen be mindent, amire szüksége lesz, egy helyen.


A világhírű medikozmetikumokat gyártó !QMS Medicosmetics elvégzete helyettünk a munka nagy részét, és összeállított három olyan úti csomagot, amivel a teljes nyaralás alatt gondosan ápolhatjuk bőrünket.

A három készlet egy kemény fedeles, hasznos kis neszesszerben érkezik, amelyekben a repülőgépre is felvihető kiszerelésben található kozmetikumok ülnek.

A három szettben a nyári kedvencek, mint a leégés után is azonnal nyugtató, hidratáló Hydro Foam Mask vagy az 50 faktoros barnító naptej, mellett az aktív nyaralók kedvéért egy kézkrém vagy a hosszú repülőút után a bőrt újre életre keltő Activator fágyol maszk található.

Mindegyik szett tartalmaz egy lemosó és tonikot, hogy a melegben bármikor felfrissíthesse a bőrét egy könnyű, ápoló és anti-aging hatású arcmosással.

Ezekkel a szettekkel nem kell külön energiát fordítania a bőrápolásra a nyaralás alatt, napi 5 perc gondoskodás mellett bőre is úgy fog ragyogni az utázás végén, akárcsak ön az élményektől.