Városi szmog ellen is véd az új arc hab

Új kozmetikummal jelentkezik a világdíjas QMS Medicometics, ami kifejezetten a városi lakosság igényeit követi. A környezeti károk elleni sejtszintű védelmet kínáló krém és maszk csodát tesz a károsodott, fáradt bőrrel.


Az EpiGen Pollution Rescue Overnight Mask egy komplex készítmény, ami nemcsak hab állaga miatt tűnik ki az éjszakai krémek közül. A környezeti károk negatív hatását kiküszöbölő krém felvértezi a sejteket az UV sugárzás, a szmog és a stressz romboló hatása ellen, így az éjszakai regeneráció után a másnapi védelemmel is ellátja az arcbőrt.

Erősen hidratáló, ránctalanító és méregtelenítő a készítmény, amelyben az epigenetikus fehérjék beindítják a sejtek öntisztító folyamatait és csökkentik a stressz jeleit. Az arcbőrt nyugtatja és selymessé teszi, aminek tapintása már az első használat után érezhetően javul.

A természetes növényéi olajok közül jojobát, búzacsírát és shea vajat tartalmaz, amelyek erősen hidratálják és ápolják a bőrt. Különleges alapanyaga az éjszakai habnak a dermagenist, amely védi a bőrt a fizikai sérülésektől és fokozza a sejtek aktivitását és hatására szebben gyógyul a bőr.

A készítmény maszkként és krémként is alkalmazható, hab állaga miatt könnyen felvihető, kellemes illata révén pedig a 15 perces hatóidő is igazi felüdülésnek hat majd.