Alig pár hozzávalóból elkészíthető a pác, ami a csirkemellből is szaftos grillélményt varázsol.

Ízletes pác grillezett csirkemellhez

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: 1

Ízletes pác grillezett csirkemellhez

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 60 ml szójaszósz
  • 2 ek barna cukor
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek citromlé
  • fél kk só

Elkészítés:

  1. A fokhagymát megpucoljuk és egészen apróra felvágjuk.
  2. Az összes hozzávalót egy kisebb edénybe tesszük és addig kevergetjük, amíg a cukor is teljesen fel nem olvad.
  3. Ezután egy zárható zacskóba töltjük és a pácolni való csirkemellet is betetesszük.
  4. Lezárva legalább fél órára a hűtőbe tesszük sütés előtt.