Tárcsás finomságok
írta: SpaTrendOnline
Hozzávalók:
- tetszés szerinti húsok
- 4 ek olívaolaj
- fél csokor bazsalikom
Elkészítés:
- A hús lehet: tarja, karaj, csirkemell, ki mit szeret. Zöldségek pedig: gomba, cukkini, krumpli, koktélparadicsom.
- A tárcsát jól fel kell hevíteni, kicsi olívaolajat rá, majd egyben mehet rá a hús és a zöldség.
- Én a közepére rakom a koktél paradicsomot és esetleg egy kis friss bazsalikomot.
- Ahogy a bazsalikom megszárad és roppanós lesz, a paradicsom pedig picit összeaszalódik, a krumpli megsül a húsokkal és zöldségekkel. Csak pici só, bors kell rá, semmi más! A legegyszerűbb, a legjobb!
Extra tippek:
- Elkészíteni gyerekjáték, mégis az egyik legfinomabb étel. A lényeg a fa tüzelésben és a tárcsában rejlik.