Ha a vendégek valami húsmentesre vágynak, a szendvics mindig jó ötlet. A grillezett zöldségekkel töltött pirított kenyér szaftos és laktató kerti partikhoz.

Zöldséges grill szendvics

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: 2

Zöldséges grill szendvics

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 2 db panini
  • 6 szelet mozzarella
  • 1 ek olívaolaj
  • fél db lila hagyma
  • 1 kis db cukkini
  • 3 db kaliforniai paprika
  • 2 ek olasz fűszerolaj
  • 2 g só

Elkészítés:

  1. A szeletelt lila hagymát, cukkinit és paprikát kenjük le olívaolajjal és sózzuk meg.
  2. A grillt melegítsük elő magas hőfokra.
  3. A zöldségeket tegyük fel sülni, oldalanként 5 perc elég, hogy jól megkaramellizálódjanak.
  4. A paniniket vágjuk ketté és 1 perc alatt pirítsuk meg.
  5. Ezután kenjük le a belsejüket az olasz fűszerolajjal, majd rétegezzük rá a zöldségeket.
  6. Erre jöjjön a sajt, majd mehet vissza a grillre még 2 percre, hogy megolvadjon a mozzarella.
  7. Azonnal tálalható!