Autentikus és kortárs design a Parador padlók világában – Modular ONE I.

A Parador Modular ONE többrétegű padló korszerű és rugalmas kivitelezésével, autentikus és kortárs dizájn megjelenésével megfelel a mindennapok kihívásainak. Az ökológiai szempontból áttörő Modular ONE a „Made in Germany” elismerő jelzést viseli, megfelel a fenntartható élet legmagasabb szintű követelményeinek.


A Modular ONE padló új mércét állít az egészséges életkörülmények és a lágyító mentes padlók területén. A padló gyártása során kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező nyersanyagok felhasználására kerül sor, az egészséges élethez szükséges termékek környezettudatos ismérveinek megfelelően. A Modular ONE alacsony kibocsátású, hozzájárul az egész család számára a pozitív lakókörnyezet kialakításához.

1. kép: Parador Modular ONE hajópadló 4 oldalon fózolt fenyő rusztikus-szürke fa felület
2. kép: Parador Modular ONE hajópadló 4 oldalon fózolt
tölgy Spirit természetes fa felület

A többrétegű Modular ONE padlót a dekorpapír lágyító mentes anyagból, polipropilénből készült bevonata teszi különlegessé. E bevonat segítségével autentikussá strukturálható a dekorpapír, amely valósághűen adja vissza a valódi fa felületét, ez adja a padló semmivel össze nem hasonlítható tulajdonságait.  A polipropilén többek között az egészségre ártalmatlan játékok, az egészséghez kapcsolódó termékek és az ételek csomagolásának elmaradhatatlan összetevője.

Parador Modular ONE hajópadló 4 oldalon fózolt – tölgy nyers világos fa felület

Ha szívesen néznéd meg személyesen a Parador egyedülálló kínálatát, hogy megtaláld az álmaid padlóját otthonodba, gyere el a Parador Bemutatótermébe. Várunk szeretettel egy finom Nespresso kávéval!

Címkék: