Autentikus és kortárs design a Parador padlók világában – Modular ONE II.

A valódi szépség nem csak a szemet kápráztatja el; a Parador Modular ONE természetesnek ható felületei lenyűgözően egységes élményt nyújtanak. Amíg a fózolás kihangsúlyozza a padló karakteres profilját, addig a domború textúra látványosan kiemeli a famintás dekor anyaghasználatát. A rendkívül autentikus felületek nemcsak valódi fának tűnnek, hanem annak is érződnek, amelyhez a kivételes matt felszín is hozzájárul.


A Modular ONE padló hátoldalának természetes parafa bevonata különösen előnyös; csendes, kiváló lépéshang-szigetelést biztosít, segít megteremteni az optimális térakusztikát. A padlófűtéses helyiségben is alkalmazható padló meleg és komfortos érzetet kelt, kellemes rajta sétálni, hiszen meleg, nem csúszik és rugalmasságának köszönhetően gyengéd az ízületekhez.

1-2. kép: Parador Modular ONE kastélypadló 4 oldalon fózolt tölgy Spirit füstölt fa felület

A Modular ONE exkluzív dekorok és szilárd felszínek karakteres külsőt és érzetet biztosítanak. A különböző dizájnelemek használatával számos lerakási kép alakítható ki. A különböző méretű padlólapok és a klasszikus faparketta modern interpretációja rengetegféle dizájnt eredményez, amelyek teljesen új külsőt adhatnak a helyiségnek.

Parador Modular ONE hajópadló 4 oldalon fózolt Fusion fekete fa felület

A rugalmas padló a speciális, nedves helyiségekhez igazított hordozólapjának és a mind a 4 oldalán lakkozott fózolásának, a speciális élkezelési eljárásnak köszönhetően alkalmas vizes helyiségek burkolására; konyhai vagy fürdőszobai használatra. A bevonatnak köszönhetően akár 4 óráig garantálja a vízállóságát padlón álló víz esetén. A padló tökéletesen kiegyenlíti az apróbb egyenetlenségeket, amely a felújítás során hasznos, például a padló alatt elhelyezkedő járólap esetén. A Modular ONE padló rendkívül nagy kopásállóságú és könnyen ápolható.

Ha szívesen néznéd meg személyesen a Parador egyedülálló kínálatát, hogy megtaláld az álmaid padlóját otthonodba, gyere el a Parador Bemutatótermébe. Várunk szeretettel egy finom Nespresso kávéval!