Bérelj buborékot!

Emlékszel arra a filmre, amikor egy fiatal srácnak a bacilusokkal hemzsegő világ elől menekülve egy hermetikusan lezárt buborékban kellett élnie? Nagyjából így érezhetik majd magukat azok a bátor természetjárók, akik franciaországi nyaralásukat egy műanyaggömbbe zárva szeretnék eltölteni.Az Attrap' Rêves családi hotel a legtöbb hoteltől eltérően nem sokcsillagos szolgáltatásokkal, hanem egyediségével próbálja becsalogatni vendégeit. Hagyományos értelemben lévő szállodaszobák helyett a párok a természetbe kihelyezett átlátszó buborékszobákban tölthetik az éjszakát. Az aranyhalak akváriumát idéző helyiségben kényelmes ágy és minimális berendezési tárgy várja a vendégeket. Az apró kuckótól elszeparáltan ugyan, de minden szobához saját fürdő és mellékhelyiség jár, így az alapvető higiéniáról sem kell lemondania senkinek az erdők között. A természetkedvelők számára, akik a sátornál nagyobb komfortra vágynak, ideális választás lehet a Marseille-től 16 km-re felállított buborékok valamelyike. A fák közötti piknik ugyan nem megengedett, de a természetjárás és az esti égbolt tanulmányozása szinte kötelező. Amatőr csillagászok teleszkópot is igényelhetnek, így a sátor mellett a csillagvizsgáló menetfelszerelést is bátran otthon hagyhatják. Akit pedig a privát szféra hiánya ejtene gondolkodóba, az se meneküljön hanyatt-homlok az ötlet elől. A buborékszobák igény szerint éjszakára akár le is takarhatóak egy speciálisan a számukra készített anyaggal, ezzel biztosítva némi magánéletet a vadonban.


Emlékszel arra a filmre, amikor egy fiatal srácnak a bacilusokkal hemzsegő világ elől menekülve egy hermetikusan lezárt buborékban kellett élnie? Nagyjából így érezhetik majd magukat azok a bátor természetjárók, akik franciaországi nyaralásukat egy műanyaggömbbe zárva szeretnék eltölteni.

Az Attrap' Rêves családi hotel a legtöbb hoteltől eltérően nem sokcsillagos szolgáltatásokkal, hanem egyediségével próbálja becsalogatni vendégeit. Hagyományos értelemben lévő szállodaszobák helyett a párok a természetbe kihelyezett átlátszó buborékszobákban tölthetik az éjszakát. Az aranyhalak akváriumát idéző helyiségben kényelmes ágy és minimális berendezési tárgy várja a vendégeket. Az apró kuckótól elszeparáltan ugyan, de minden szobához saját fürdő és mellékhelyiség jár, így az alapvető higiéniáról sem kell lemondania senkinek az erdők között.

A természetkedvelők számára, akik a sátornál nagyobb komfortra vágynak, ideális választás lehet a Marseille-től 16 km-re felállított buborékok valamelyike. A fák közötti piknik ugyan nem megengedett, de a természetjárás és az esti égbolt tanulmányozása szinte kötelező. Amatőr csillagászok teleszkópot is igényelhetnek, így a sátor mellett a csillagvizsgáló menetfelszerelést is bátran otthon hagyhatják. Akit pedig a privát szféra hiánya ejtene gondolkodóba, az se meneküljön hanyatt-homlok az ötlet elől. A buborékszobák igény szerint éjszakára akár le is takarhatóak egy speciálisan a számukra készített anyaggal, ezzel biztosítva némi magánéletet a vadonban.

Címkék: