Kapcsolódjunk a természethez

Tudták, hogy Palms Springs lakosságának közel egyharmada a saját neméhez vonzódik? A város ezt nyíltan és büszkén vállalja, mi több profitál is ebből: melegbarát szállodák és szórakozóhelyek garmada nyílt az elmúlt években, sőt az egyik nemzetközi meleg-szépségversenyüket mi is gazdagítottunk részvételünkkel, hazánkat pedig egy közönségdíjjal.  


Tudták, hogy Palms Springs lakosságának közel egyharmada a saját neméhez vonzódik? A város ezt nyíltan és büszkén vállalja, mi több profitál is ebből: melegbarát szállodák és szórakozóhelyek garmada nyílt az elmúlt években, sőt az egyik nemzetközi meleg-szépségversenyüket mi is gazdagítottunk részvételünkkel, hazánkat pedig egy közönségdíjjal.  A meleg fogadtatás számos más formáit is élvezhetjük: csodás természeti adottságai révén a közeli sivatag és a hegyvidék kimerítő lehetőségeket kínál az aktivitásra; a golf, az úszás, a tenisz és a lovaglás pedig fontos formáját képezhetik pihenésünknek.


Mindehhez társul egy könnyed luxus, mely az életminőségben és a külsőségekben van jelen. Mai, nemrég épült villánk több száz négyzetméteren mutatja meg mindezt. A ház tökéletesen illeszkedik a környezetéhez. A kifogástalanul művelt zöld foltok és az ízlésesen kialakított járdák között pálmafák, sziklák és kisebb természetes medencék jelzik az utat a belső terekbe. Még a bejáratig sem jutunk el, de máris érezzük: aprólékosan megtervezett hely ez, kívül – és várhatóan – belül is.


Az üvegajtók, a tágas szobák, a hatalmas erkély és a 360fokos kilátás a hegyekre, felülmúlja a képzeletünket. Az építész, James Cioffi elképzelési szerint használtak első osztályú anyagokat, így a burkolatok és a bútorok nem csupán küllemükben állják meg a helyüket. A villa büszkélkedhet építészeti és belsőépítészeti adottságaival: három hálószoba, négy fürdőszoba, könyvtár, szórakoztató terem, svéd szauna és medence a luxuskiadások mutatója.


A ház ökoszisztematikus és ésszerű elrendezés alapján készült, ennek egyik legfőbb eleme a három oldalról is megközelíthető látványkandalló, mely estéinket teheti hangulatosabbá.


Ma már szinte követelmény, hogy egy ház energiatakarékos legyen, így egzisztenciálisan is magasabb helyre kerül a tudatunkban és a közéletben. Ez a ház – pozícióját tekintve – tökéletes helyen van a szívünkben.

Címkék: