Medence a fellegekben: átúsznád?

Nem vagyok tériszonyos, de kétszer is meggondolnám, hogy a Sky Habitat tetején húzódó medencébe belecsobbanjak-e. A szingapúri kettős-toronyház legfelső emeletére épített medence extrém magassága mellett, elhelyezkedése is hátborzongató.A 38 emelet magas, kettős épületkomplexumot három, egymás fölött elhelyezkedő híd köti össze, amely könnyű átjárhatóságot nyújt a toronyházak vendégei számára. A legfelsőn azonban nem könnyű száraz lábbal átsétálni, a tetőszintre vezető híd ugyanis szinte teljes egészében egy úszómedencének felel meg. Az 50 m hosszú medence mellett a magasságtól cseppet sem tartó lakók nyugágyakba is kiülhetnek, hogy az épületek között elsuhanó szél szárítsa meg a testüket.A valamivel több mint 500 értékesítésre váró lakást tartalmazó ikertornyok több medencét is tartalmaznak a teniszpályák, a spak, a különféle kertek, a játszóterek, a pihenő szintek és a vízesések mellett, hogy a vásárlók paradicsomi körülmények között érezhessék magukat. A luxust ígérő ingatlan már kínálja lakásait, de a nyitásra még egy évet előreláthatóan várni kell. Addig a reménybeli lakók megedzhetik a magasságérzékelőiket, hogy ne jelentsen gondot egy csobbanás a város felett.


Nem vagyok tériszonyos, de kétszer is meggondolnám, hogy a Sky Habitat tetején húzódó medencébe belecsobbanjak-e. A szingapúri kettős-toronyház legfelső emeletére épített medence extrém magassága mellett, elhelyezkedése is hátborzongató.

A 38 emelet magas, kettős épületkomplexumot három, egymás fölött elhelyezkedő híd köti össze, amely könnyű átjárhatóságot nyújt a toronyházak vendégei számára. A legfelsőn azonban nem könnyű száraz lábbal átsétálni, a tetőszintre vezető híd ugyanis szinte teljes egészében egy úszómedencének felel meg. Az 50 m hosszú medence mellett a magasságtól cseppet sem tartó lakók nyugágyakba is kiülhetnek, hogy az épületek között elsuhanó szél szárítsa meg a testüket.

A valamivel több mint 500 értékesítésre váró lakást tartalmazó ikertornyok több medencét is tartalmaznak a teniszpályák, a spak, a különféle kertek, a játszóterek, a pihenő szintek és a vízesések mellett, hogy a vásárlók paradicsomi körülmények között érezhessék magukat. A luxust ígérő ingatlan már kínálja lakásait, de a nyitásra még egy évet előreláthatóan várni kell. Addig a reménybeli lakók megedzhetik a magasságérzékelőiket, hogy ne jelentsen gondot egy csobbanás a város felett.

Címkék: