A Parador design padlók egyedisége – Hadi Teherani

Tudtad, hogy a Parador kiváló német minősége, professzionális és innovatív gyártástechnológiája révén könnyűszerrel nyerte meg partnereinek a design élvonalába tartozó tervezők együttműködését, mint például Zaha Hadid, Ora Ito, Karim Rashid, Ross Lovegrove vagy Hadi Teherani? E márka a széles padló/parketta kínálat palettán a kivételesnek számító igényességnek, a finom megmunkálásnak és az eredeti padlódesignnak köszönheti megkapó egyediségét.


Tudtad, hogy a Parador kiváló német minősége, professzionális és innovatív gyártástechnológiája révén könnyűszerrel nyerte meg partnereinek a design élvonalába tartozó tervezők együttműködését, mint például Zaha Hadid, Ora Ito, Karim Rashid, Ross Lovegrove vagy Hadi Teherani? E márka a széles padló/parketta kínálat palettán a kivételesnek számító igényességnek, a finom megmunkálásnak és az eredeti padlódesignnak köszönheti megkapó egyediségét.

Hadi Teherani 

Az építész Hadi Teherani az irodáktól a pályaudvarokon, magán lakásokon át az egyetemekig széleskörűen tervez. A főként Bauhaus ihlette építészetéhez kötődően és az átfogó kutatásainak köszönhetően atmoszférikus munkái a teljesség igényével valósulnak meg; a tanácsadást, a termékek tervezését és a belsőépítészetet is magukba foglalják.

Holisztikus megközelítései során többször találkozott a tervezési folyamatok határainak feszegetésével. Az építészet alapvető struktúrát és térbeli ötletet valósít meg. A komplex tervezési koncepció megvalósítása azonban számára azt jelenti, hogy a legapróbb részletekig a kérdéses térre ráhangolódva – vagy a cég, vállalat teljes identitásának megismerését követően – átfogó tervezési koncepciót hoz létre. Ennek eredményeként az építészet, a belsőépítészet és a terméktervezés sikeres kombinációjával, a mindent átfogó részletek szintézisével oldja meg a feladatot a maga teljességében. Hadi Teheranit az építész vég nélküli kíváncsisága és az innováció hajtja, a lehetőségeknek nem kíván határokat szabni. Testreszabott, átfogó megoldásokat kínál, projektjei igazi ötleteket, vágyakat és célokat teljesítenek be. Együttműködése a Parador-ral hitelesen mutatja be tervezői határtalanságát.

A Parador New Classic Design Edition sorozat a holisztikus életerő egyik kifejeződése, amely olyan, akár egy nyilatkozat a szokványosság és az unalom ellen. A Hadi Teherani tervezte kollekció finomsága és szépsége minden teret elvarázsol. Munkájával elnyerte a Red Dot Design Award 2011, az Interior Innovation Award 2011 és az iF Product Design Award 2014 / Interior Innovation Award 2014 elismeréseket.

Parador New Classic Design Edition – Laminált Padló Világos Márvány Tölgy és Sötét Márvány Tölgy egyedi látvánnyal – Hadi Teherani

Az építész-tervező a laminált technológia szabadságát alkalmazta a legmagasabb minőséget képviselő természetes anyagok mintájának kombinálásával, amelynek során a fa és a márvány különféle konzisztenciával és erős karizmával rendelkező hatásainak találkozását tette lehetővé.

Parador New Classic Design Edition, Laminált Padló Világos Márvány Tölgy egyedi látvánnyal – Hadi Teherani


Parador New Classic Design Edition, Laminált Padló Sötét Márvány Tölgy egyedi látvánnyal – Hadi Teherani

Parador New Classic Design Edition – Laminált Padló Grafikus Tölgy és Or­na­mentikus Tölgy egyedi látvánnyal – Hadi Teherani

A hagyományos padlók frissítését a sokoldalú és végtelen lehetőségeket rejtő geometriai formák és árnyalatok dekoratív elrendezésének segítségével oldotta meg Hadi Teherani, amely a klasszikus, modern és innovatív terekben egyaránt kitűnően alkalmazható.


Parador New Classic Design Edition, Laminált Padló Grafikus Tölgy egyedi látvánnyal – Hadi Teherani

Parador New Classic Design Edition, Laminált Padló Or­na­mentikus Tölgy egyedi látvánnyal – Hadi Teherani

Parador New Classics Design Edition – Készparketta Francia Tölgy Mix – Hadi Teherani

A tölgy e két fajtájának; a természetes és füstölt tölgy megjelenésének és a különböző szélességű elemeknek köszönhetően példátlan tervezési lehetőségeket és szépséget rejt ez a padló design. Igazi telitalálat, az iF Product Design Award 2014 / Interior Innovation Award 2014 nyertese!

Parador New Classic Design Edition, Készparketta Francia Tölgy Mi­x – Hadi Teherani, iF Product Design Award 2014 / Interior Innovation Award 2014

Parador New Classics Design Edition – Készparketta Francia Tölgy na­túr és Francia Tölgy füstös textúrával – Hadi Teherani

A hagyományos halszálka jelleg újra és újra meggyőzi a klasszikus jó ízlés időtlenségében bízókat, hogy tereinkbe érdemes betervezni. Hadi Teherani ehhez segítségül újraalkotta természetes és füstölt, valamint kétféle szélességű kivitelben.


Parador New Classic Design Edition, Készparketta Francia Tölgy füstös textúrával – Hadi Teherani


Parador New Classic Design Edition, Készparketta Francia Tölgy variációk – Hadi Teherani

Tekintsd meg a Parador Edition 1 és a New Classic Design Edition választékát!

Címkék: