Egy kis Amerika – Benjamin Dhong I.

Benjamin Dhong belsőépítész munkája egyszerre szép, sugárzóan finom és drámai. A San Francisco-i lakás angol tulajdonosa bízott az ellentétekre építő, szellemes és sok fényt alkalmazó, élettel teli kivitelezésben, láthatóan sikerrel koronázva.Benjamin Dhong – Fotó: Moanalani JeffreyA 40 éves brit férfi otthonában egyszerre érzékelhető az érzéki öröm és dráma, a szépség és finomság, az elegancia és egyszerűség. A szabott öltönyt viselő ügyfél egy rendkívül modern otthon megalkotására kérte fel Bent; a kozmopolita, gyűjtögető és európai hangulatot tükröző erős modern elemeket vegyítette a frissesség és üdeség és a szórakoztatás jegyében. A tervező hisz az ellentétekből születő nemes dolgokban; ezért a meghitt, keletiesen buja, sejtelmes zugokkal, elegáns ágyakkal, sok pihenőhellyel berendezett terek mellett döntött.Benjamin Dhong, Előszoba – Fotó: Lisa RomereinBen "a pompás angol vidéki házak" előszobájába vezet be a Nuvole Fornasetti Cole & Son tapétával, Vincent Faux Bois asztallal és az összefonódott delfineket ábrázoló Carvers' Guild tükörrel. Az összképet a Ralph Lauren Home, Helmet Head asztali lámpája és West Elm vázája teszi teljessé.Minden szoba egy-egy érzelmi hangulatot ragad meg, a színekkel való megszólalása során jellegzetes személyiséggel bír. A fekete-fehér mellett megjelenik a drámaiságot kölcsönöző arany, a család szobájában fehér és citrusos színekkel kiegészülve. A fő hálószoba barnás-szürke és bézs-fehér kombinációja nyugalmat biztosít.Benjamin Dhong, Családi nappali – Fotó: Lisa RomereinBenjamin Dhong, Hálószoba – Fotó: Lisa RomereinBenjamin a színeket takarékosan igyekezett használni, a folytonosság megjelenik a szobák között; a falak, a padló, és a mennyezet 90 százalékban semleges, lehetővé téve az erős színhasználatot. A fehér vendégszobában az ágynemű az egyetlen színfolt, amelyet bármelyik pillanatban meg lehet változtatni.Benjamin Dhong, Vendég hálószoba – Fotó: Lisa Romerein


Benjamin Dhong belsőépítész munkája egyszerre szép, sugárzóan finom és drámai. A San Francisco-i lakás angol tulajdonosa bízott az ellentétekre építő, szellemes és sok fényt alkalmazó, élettel teli kivitelezésben, láthatóan sikerrel koronázva.

Benjamin Dhong – Fotó: Moanalani Jeffrey

A 40 éves brit férfi otthonában egyszerre érzékelhető az érzéki öröm és dráma, a szépség és finomság, az elegancia és egyszerűség. A szabott öltönyt viselő ügyfél egy rendkívül modern otthon megalkotására kérte fel Bent; a kozmopolita, gyűjtögető és európai hangulatot tükröző erős modern elemeket vegyítette a frissesség és üdeség és a szórakoztatás jegyében. A tervező hisz az ellentétekből születő nemes dolgokban; ezért a meghitt, keletiesen buja, sejtelmes zugokkal, elegáns ágyakkal, sok pihenőhellyel berendezett terek mellett döntött.

Benjamin Dhong, Előszoba – Fotó: Lisa Romerein

Ben "a pompás angol vidéki házak" előszobájába vezet be a Nuvole Fornasetti Cole & Son tapétával, Vincent Faux Bois asztallal és az összefonódott delfineket ábrázoló Carvers' Guild tükörrel. Az összképet a Ralph Lauren Home, Helmet Head asztali lámpája és West Elm vázája teszi teljessé.

Minden szoba egy-egy érzelmi hangulatot ragad meg, a színekkel való megszólalása során jellegzetes személyiséggel bír. A fekete-fehér mellett megjelenik a drámaiságot kölcsönöző arany, a család szobájában fehér és citrusos színekkel kiegészülve. A fő hálószoba barnás-szürke és bézs-fehér kombinációja nyugalmat biztosít.

Benjamin Dhong, Családi nappali – Fotó: Lisa Romerein

Benjamin Dhong, Hálószoba – Fotó: Lisa Romerein

Benjamin a színeket takarékosan igyekezett használni, a folytonosság megjelenik a szobák között; a falak, a padló, és a mennyezet 90 százalékban semleges, lehetővé téve az erős színhasználatot. A fehér vendégszobában az ágynemű az egyetlen színfolt, amelyet bármelyik pillanatban meg lehet változtatni.

Benjamin Dhong, Vendég hálószoba – Fotó: Lisa Romerein

Címkék: