Harmónia és komfort Győr szívében

Ki ne szeretne úgy haza menni, hogy az otthonát a béke és a nyugalom illata árasztja el? Ki ne szeretné, ha a lakását az igényesség és a kényelem jellemezné? Akinek nem ilyen az otthona, se búslakodjon, hiszen a családi vállalkozásból kiteljesedett Komfort Centrum Bútorszalon segít az otthoni harmónia megteremtésében.


Ki ne szeretne úgy haza menni, hogy az otthonát a béke és a nyugalom illata árasztja el? Ki ne szeretné, ha a lakását az igényesség és a kényelem jellemezné? Akinek nem ilyen az otthona, se búslakodjon, hiszen a családi vállalkozásból kiteljesedett Komfort Centrum Bútorszalon segít az otthoni harmónia megteremtésében.Mindenki számára nagyon fontos az otthoni kényelem maximális kialakítása. Szerkesztőségünk ellátogatott a Komfort Centrumba, ahol Kacsák Csabával a Bútorszalon üzletvezetőjével beszélgettünk:


„Üzletünk Spanyol és Olasz import bútorok forgalmazásával, értékesítésével foglalkozik. Több, mint 70 gyártóval állunk kapcsolatban Európa szerte, mely egy olyan széles bútorkínálati volument jelent, melyből szinte mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő termékeket, úgy stílusban, mint árfekvésben. Üzletünk a bútorértékesítés mellett belsőépítészettel, lakberendezéssel, partnerein keresztül generál kivitelezéssel, művezetéssel is foglalkozik, mely során az ügyfél igényeinek megfelelően, akár fénykép realisztikus minőségben kidolgozzuk háza, lakása, élettere 3 dimenziós terveit, mely során virtuálisan végigjárhatja a megvalósuló enteriőröket.” – meséli a cégvezető.


Mielőtt elmennénk a Komfort Centrumba, érdemes megfogalmaznunk, hogy milyen bútort szeretnénk vásárolni. A funkciók meghatározása mellett nagyon fontos, hogy mire is fogjuk használni az adott otthoni elemet. Amennyiben kiválasztottuk a megfelelő bútorunkat, érdemes a szakértőktől tanácsot kérni.


A bútorszalonban egy kiváló csapat azon dolgozik, hogy a vendégnek terveket készítsen. A legfontosabb kérdés, hogyan és ki fogja a tervet megvalósítani? Erre a kérdésre Csaba adott nekünk választ. „ Három éve létrejött egy szakipari csapatunk, akik közül megtalálhatók a gépészek, villanyszerelők, burkolók és gipszkartonosok. Az ő munkájukat koordinálva képesek vagyunk arra, hogy pár hét alatt kulcsra készen kivitelezzük a megálmodott enteriőrt.”- tájékoztat az üzletvezető.


A cég folyamatosan figyelemmel kíséri a világ trendjeit és vizuális innovációit. A bútorszalonban, több különböző stílusú bemutatósarkot alakítottak ki. Az üzletben megtalálható minden. A nappali bútorok, konyhabútorok, ülőgarnitúrák, bababútorok szaunák és a medencék is. Az embert egyből kellemes érzés fogja el, hiszen a gondosan megválogatott szín és formavilág elvarázsol mindenkit, aki egyszer ebbe a harmonikus Centrumba belép.


Bővebb információt a komfortcentrum.hu oldalon találhatunk. 


Címkék: