Kattanj rá te is, itt a ClickTex!

Lehetünk elkötelezett állatbarátok vagy csak nagyon rossz vadászok, de ettől még nem kell lemondanunk a kényelmes, puha és látványnak sem utolsó szőrmeburkolatokról. A kandalló előtt pihengető medvebőr már úgyis a múlté, és a vaddisznók is örülnek, hogy a vadászlak falán nem az ő gúnyájuk virít. Helyettük kínál új megoldást a Parador.A minőségi padlóburkolatokról ismert cég legújabb fejlesztése ugyanis egy olyan padlószőnyeg család, ami a gyermeki lelkületű felhasználó szívét célozva hatalmas variálhatósággal rendelkezik, amellett, hogy egyesíti a textil felületet a laminált parketták könnyű kezelhetőségével. A szőnyeg ezúttal nem a megszokott gurigában érkezik, hanem lapokban, amelyeket mindenki kénye-kedve szerint keverhet. A klikkes megoldásának köszönhetően lerakni is nagyon könnyű, és ami még fontosabb, szinte teljesen koszmentes.A könnyen tisztán tartható szőnyegből több anyag- és színvariáció létezik: elsőként ott van mindjárt a natúr, földszíneket felvonultató, bársonyos tapintású Classic termékcsalád, ami a visszafogottabb stílus kedvelőinek jelenthet tartós megoldást. A Trendtime szőnyeglapok már merészebb vizekre eveznek, és az almazöld, a pink, a lila vagy a vagány piros színek mellett a mintás darabokat is behozzák a lakásba. Bár jegesmedve alakot nem tudunk kirakni belőle, kárpótoljon érte a tudat, hogy a Clicktex nyaralókon kívül is, például a városban, remekül megállja a helyét. Padlófűtés esetén is bátran használható és játékos, szabadon variálható mivoltánál fogva minden szobát külön-külön öltöztethetünk fel izgalmas kombinációkat keresve. A gyerekek saját szobájukba maguk készíthetnek hozzájuk leginkább illő mintákat, formákat. A 130 cm x 40 cm nagyságú téglalap alakú egységeket színárnyalatok, komplementer színek vagy a szoba belső dekorációjának függvényében alakíthatjuk ki, és igény szerint – egymástól függetlenül – kedvünkre cserélgethetjük az egyes elemeket, így egy teljesen új hangulatú padlóburkolat létrehozásához sem kell az egész szőnyegtől megszabadulni.Az állatbőr egzotikusságát ugyan nem pótolja teljesen a Clicktex, de cserébe garantáltan egyszerűbb mosni, porszívózni, és a puhasága ugyanúgy magához csábít, mint barbárabb megfelelői.Árakról, méretekről és a lerakásról érdeklődj a Parador szaküzletben, vagy kérj segítséget tőlük telefonon: Gungl István: +36 30 932 7166


Lehetünk elkötelezett állatbarátok vagy csak nagyon rossz vadászok, de ettől még nem kell lemondanunk a kényelmes, puha és látványnak sem utolsó szőrmeburkolatokról. A kandalló előtt pihengető medvebőr már úgyis a múlté, és a vaddisznók is örülnek, hogy a vadászlak falán nem az ő gúnyájuk virít. Helyettük kínál új megoldást a Parador.

A minőségi padlóburkolatokról ismert cég legújabb fejlesztése ugyanis egy olyan padlószőnyeg család, ami a gyermeki lelkületű felhasználó szívét célozva hatalmas variálhatósággal rendelkezik, amellett, hogy egyesíti a textil felületet a laminált parketták könnyű kezelhetőségével. A szőnyeg ezúttal nem a megszokott gurigában érkezik, hanem lapokban, amelyeket mindenki kénye-kedve szerint keverhet. A klikkes megoldásának köszönhetően lerakni is nagyon könnyű, és ami még fontosabb, szinte teljesen koszmentes.

A könnyen tisztán tartható szőnyegből több anyag- és színvariáció létezik: elsőként ott van mindjárt a natúr, földszíneket felvonultató, bársonyos tapintású Classic termékcsalád, ami a visszafogottabb stílus kedvelőinek jelenthet tartós megoldást. A Trendtime szőnyeglapok már merészebb vizekre eveznek, és az almazöld, a pink, a lila vagy a vagány piros színek mellett a mintás darabokat is behozzák a lakásba.

Bár jegesmedve alakot nem tudunk kirakni belőle, kárpótoljon érte a tudat, hogy a Clicktex nyaralókon kívül is, például a városban, remekül megállja a helyét. Padlófűtés esetén is bátran használható és játékos, szabadon variálható mivoltánál fogva minden szobát külön-külön öltöztethetünk fel izgalmas kombinációkat keresve. A gyerekek saját szobájukba maguk készíthetnek hozzájuk leginkább illő mintákat, formákat. A 130 cm x 40 cm nagyságú téglalap alakú egységeket színárnyalatok, komplementer színek vagy a szoba belső dekorációjának függvényében alakíthatjuk ki, és igény szerint – egymástól függetlenül – kedvünkre cserélgethetjük az egyes elemeket, így egy teljesen új hangulatú padlóburkolat létrehozásához sem kell az egész szőnyegtől megszabadulni.

Az állatbőr egzotikusságát ugyan nem pótolja teljesen a Clicktex, de cserébe garantáltan egyszerűbb mosni, porszívózni, és a puhasága ugyanúgy magához csábít, mint barbárabb megfelelői.

Árakról, méretekről és a lerakásról érdeklődj a Parador szaküzletben, vagy kérj segítséget tőlük telefonon: Gungl István: +36 30 932 7166

Címkék: