London, Párizs és New York egy lakásban – Aki megálmodta, Vónya Tímea

Egy lakás, ahol egyszerre elevenedik meg London, Párizs és New York, a modern design és az otthonosság pedig tökéletes harmóniában van jelen. A pályakezdő lakberendező, Vónya Tímea munkája mindezeket ötvözve foglalja magában.


Egy lakás, ahol egyszerre elevenedik meg London, Párizs és New York, a modern design és az otthonosság pedig tökéletes harmóniában van jelen. A pályakezdő lakberendező, Vónya Tímea munkája mindezeket ötvözve foglalja magában.

A fiatal lakberendező a spatrendonline.hu-nak beszélt munkájáról.

"A feladat a Merkapt Zrt által építtetett Bajnokok Háza Lakópark egyik lakásának berendezése volt egy meghatározott családmodell alapján. Egy elegáns, modern, designelemekkel és tárgyakkal berendezett otthon kialakítására volt igény. A lakás berendezésénél az egyik fő koncepcióm az újságíró házaspár által kedvenc városaikról készített fotóik elhelyzése volt falmatrica formájában. Így megelevenedik New York, London és Párizs is az egyes helyiségekben.

A fürdőszoba London hangulatát viszi tovább, a konyhában pedig New York-i 5th Avenue-t elevenítik meg a csempék. Mivel a házaspár otthon is sokat dolgozik, így mindkettejük számára szükséges volt egy dolgozó rész tervezése és a napi fáradalmak kipihenésére egy relaxációs tér kialakítása. Az otthoni mini wellness az eredeti fürdőszoba kibővítésével valósult meg, infraszauna, hidromasszázs zuhany és kényelmes sarok kád elhelyezésével.

Az egyedi anyagok használatával különleges hangulatú, elegáns helyiségek alakultak ki. Élhető, otthonos lakás kialakítására törekedtem, figyelembe véve a funkcionalitásokat és a praktikusságot. Lakberendezőként több stílussal is szívesen dolgozom, nem vagyok egyik stílus elkötelezettje sem. Tervezéseimnél megpróbálok ráhangolódni az igényekre és a kívánt stílus szerint hozom létre az enteriőrt. Szívesen mozgok a design világában is, figyelemmel kísérem az újdonságokat.

Tervezéseimnél a szépség, a harmónia, az egyediség és a design segítségével igyekszem összhangba hozni megbízóim álmait a valósággal és az adott térrel. Az alkotás mindig örömmel tölt el, szeretem látni, amikor a munkám eredményeként létrejött enteriőr a megbízóm megelégedettségére szolgál és boldogság tölti el az új otthonában. Számomra egy otthon berendezése nem a bútorokat jelenti, hanem az érzést, ami eltölti az oda belépőket! Igyekszem szem előtt tartani azonban: „A divat mulandó, a stílus örök”." 

Vónya Tímea elérhetőségei:

Vónya Tímea
tel:06/30-2689898
email:office@attraktivdesign.hu
web:www.attraktivdesign.hu

Címkék: