Vadító hegyek között érzéki az art deco

Egyszerű a képlet. Elegancia, csillogás és elképesztő bútorok. Mindez megbolondítva a kilátással: a Queenstown gerincén húzódó házak, a Wakatipu-tó végtelennek tűnő víztükre, a háttérben a Remarkables-hegység magasba nyújtózó csúcsai, melyektől garantáltan a fölhöz csapódnak az állak.


Egyszerű a képlet. Elegancia, csillogás és elképesztő bútorok. Mindez megbolondítva a kilátással: a Queenstown gerincén húzódó házak, a Wakatipu-tó végtelennek tűnő víztükre, a háttérben a Remarkables-hegység magasba nyújtózó csúcsai, melyektől garantáltan a fölhöz csapódnak az állak.De miért épp Queenstown? A kristálytükrű tó és az elvadult hegység szélsőséges kettőse teszi ezt a tájat különlegessé. A kaland és az extrémsportok után vágyódók paradicsoma ez, amely minden lehetőséget megad az adrenalin szint felpörgetéséhez. Télen síelés a hegyoldalban, kellemes időben a bungee jumping, vadvízi evezés, ejtőernyőzés. A kevésbé kalandos lelkületűek is élvezhetik a természet szépségeit, kialakított túraútvonalak kanyarognak a város környékén. 


A megszelídített táj akív részese lehet az, aki lakójává válik a város egyik leglenyűgözőbb apartmanjának. A berendezés a legmagasabb igényeket is kész kielégíteni. A nappali ékessége a beépített tűzhely, mely a helyiség lelkének is nevezhető. Nem hiányzik természetesen az olasz kanapé szett, valamint a síkképernyős tévé sem, mely szinte a falba süpped. A belsőépítészek körében etalonnak számító Catlen Italia Sumo üvegasztal nyolc székkel tökéletesen megtestesíti a szoba kifogástalan mivoltát.


A nyitott konyha a fekete-fehér visszafogottságával és modern felszereltségével minden lehetőségét megteremti a gasztronómiai kreativitásnak.


Az apartman egész szélességén végigfutó üvegajtók a határtalan szabadság érzését keltik, valamint utat nyitnak a tágas erkélyre, amely könnyed, beszélgetős esték színhelye lehet.


Az sem elhanyagolható tény, hogy ez a négy fal közé szorított mennyország a Queenstown legnépszerűbb boltjai és éttermei közelében pottyant le az égből
Címkék: