Eleget tud-e egy lakberendező?

Avagy miért érdemes lakberendezőhöz fordulnia, mielőtt teraszát, wellness szféráját készül kialakítani? 

Ha  ez  kérdéses Önnek, akkor visszakérdezek: ha már  elkölt egy zsák pénzt gyönyörű kerti bútorokra, szuper medencére, árnyékolókra, szívesen megkockáztatná-e, hogy ne legyen tökéletes a végeredmény?


A SpaTrend cég nem elégszik meg azzal, hogy a kedves vásárló, miután  kifizette a vételárat, menjen Isten hírével és ezzel el is van felejtve. Ezért már akkor  is segítenek, amikor még csak érdeklődőként térnek be hozzájuk az emberek. Ehhez a saját, jól képzett szakembereit folyamatosan továbbképzi, de nem csak őket.  Rendszeresen szerveznek szakmai előadásokat a lakberendezőknek, tervezőknek is, hogy ők is megismerjék a legfrissebb szakmai részleteket, titkokat, inspirálódjanak, feltehessék kérdéseiket.

Most február 5-én a kültéri térrendezés lesz a fókuszban, bemutatják nekünk lakberendezőknek,  milyen opciók állnak rendelkezésünkre, hogy minél szebb és praktikus, élhető teraszt tervezhessünk az igényes vásárlóknak. Megismerjük az újdonságokat, valamint a tervezés és a valóság kapcsolatának új szempontjait. 

Hívogató kert francia stílusban, szépséges kültéri bútorokkal

Ez tényleges szakmai gyakorlat lesz a törökbálinti MaxCity Lakberendezési áruház első emeletén a SPATREND 2 hatalmas és gyönyörű bemutatótermében, ahol élőben is kipróbálhatjuk adott alapterületen a különböző bútorelrendezéseket.

Az egész napos oktatás további témái

Egykor tán jó volt egy gödör pár téglával és nyárssal a szalonnasütéshez,  de ma már egy igényes kerthez minőségi kültéri konyha és grill is dukál - rengeteg újdonsággal, amiket a fejtágító keretében fogunk megismerni.

Igazi műalkotás ez a grillsütő, a rajta készülő ételek nemkülönben.

Mi az: pici, puha, de nem a " mikroszoft",  avagy a masszázsmedencék új vonalának bemutatása. Ezen belül a kedvenc Softub medencével ismerkedünk meg testközelből. 

Téli wellness-élmény a a masszázsmedencében

Terítékre kerül padlóburkolatok új trendje: a Parador új világa is. A cég nem mellesleg együttműködik világhírű tervezőkkel is, akik olyan padlókat terveznek, amik a legextravagánsabb vásárlók igényeit is tökéletesen kielégítik.

Ha már a lakberendezők "SpaTrend-ből"  is ennyire felkészültek, luxus-e a segítségüket kérni, ha  Ön egyedit, különlegeset szeretne - szakszerűen?