Néhány apró trükkel megteremtheti saját wellness paradicsomát

Az egészségtudatos életmód kialakításának fontos része a megfelelő kikapcsolódási lehetőségek felkutatása, s a feltöltődésre szánt minőségi idő. Ha már megálmodtuk, sőt, be is rendeztük az áhított wellness teret, e néhány egyszerű trükk segítségével igazán hangulatossá varázsolhatjuk személyes igényeinkre szabott békés oázisunkat!


Illatok bűvöletében

Ha nem illatgyertyát választottunk, akkor a nyugtató, kellemes aromákról másképpen is gondoskodhatunk. Az illóolajos aromalámpák mellett, léteznek kifejezetten masszázsmedencék számára gyártott fürdősók, amik rövid időre megillatosítják a vizet, anélkül, hogy rontanának annak tisztaságán.

A fények vonzásában

Esténként érdemes a fényekkel játszani: használhatunk fényfüzéreket vagy aroma gyertyákat. Fontos, hogy a gyertyákat biztonságos helyre tegyük, távolabb a víztől, míg a világítás esetén a melegebb, sárgás fények árasztanak majd bensőséges hatást.

A zene erejével

A modern, professzionális masszázsmedencéknél már gyakori tartozékelem a beépített audio-rendszer. Használjuk ki a lelket simogató, lágy zene erejét és hagyjuk, hogy a relaxáló dallamok kizárják a külvilág zaját.

Ha ön is régóta vágyik arra, hogy saját otthonában tapasztalhassa meg a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásait, kattintson a weboldalra, vagy látogasson el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, ahol szakembereinktől kaphat választ kérdéseire!

Címkék:

jakuzzi