Van, aki forrón szereti?

Megvan az a jelenet, amikor klasszikus vígjáték egyik tengerparti jelenetében Tony Curtis  milliomosként egy árnyékolós fonott székben ül? Ha már akkor is létezett volna ez a bútor, Marilyn Monroe sem a homokban térdelne. 


Az Ethos  nevet nem véletlenül kapta a népszerű kerti bútor család.  Az ógörög eredetű szó jelentése  "szokásos hely, tartózkodási hely", amivel teljesen egyet tudunk érteni.  Ki ne szeretne törzshelyének egy ilyen szép darabot? 

Valódi rattanból készítve nem lehetne kültérben használni, mert a mi éghajlatunkon nagyon gyorsan tönkremenne a trópusok eme egzotikus kúszónövénye. 

Miért jobb helyette a polyrattan? Külsőleg jóformán ugyanazt a látványt nyújtja,  maga a fonás kézimunka, ezzel lehet a legtöbb egyedi formát kialakítani.  Mivel -20°C -tól +60°C-ig bírja a hőmérséklet változást, télen-nyáron kint maradhat a szabadban, de meghálálja, ha használaton kívül letakarjuk és télen  fedett vagy zárt helyen tartjuk.

Ülőfelületének bevonata a yachtokon is használt luxus műbőr, mely víztaszító, UV-álló, folttaszító és puha, kellemes tapintású. 

Erős napsütésben is csak kismértékben melegszik fel, így ha van, aki forrón szereti, biztos nem erre a csodás bútorra gondol :)