Vízlepergetős üveggel könnyebb a zuhanykabin takarítása

A üvegből készült zuhanykabinok látványos elemei a fürdőszobának, ráadásul szabadon engedik beáramlani a fényt az olykor sötét helyiségekbe is. Az üveg azonban csak addig marad ilyen hívogató, amíg a vízkő bele nem vájja karmait. Ilyenkor mi a teendő?


Magyarország legtöbb településén sajnos kemény a víz, ami egy idő után vízkő formájában észre is veteti magát. Az üvegfalú zuhanykabinok oldalán ez inkább rövidebb, mint hosszabb idő. Ha nem szeretné minden használat után tisztítani a kabint, akkor válasszon olyan konstrukciót, ami vízlepergető felülettel érkezik.

Modern problémára modern megoldás, így ma már léteznek olyan üvegek, ami lepergetik a vizet. Ennek hatására a cseppek nem ülnek meg, hogy idővel vízkőcseppekként láthassuk őket viszont. A Glass walk-in zuhanya pont ilyen. A vízlepergető üveg mellett további nagy előnye, hogy nincs ajtaja, kialakítása révén mégsem úszik majd a fürdőszoba egy zuhanyozás után.

Ajtó nélkül viszont sokkal kényelmesebben tud majd mozogni a zuhanyban, és elfelejtheti a bezártság érzését is. Élvezze a szabadságot zuhanyzáskor és a takarításban is!