SPA-WELLNESS Szervezz jakuzzis szilveszteri bulit - de hogyan? írta: Bácsalmási Katalin 2023.12.24 Egy jakuzzis szilveszteri buli igazán nagyszerű befejezése lehet az óévnek és emlékezetes kezdete 2024-nek. De pontosan mire kell ügyelned egy ilyen buli során? Mik azok a tanácsok és tippek, amiket ... Bővebben
LIVING Kopásálló padló, ami egy generációt is kiszolgál írta: Peitli Csilla 2024.02.16 A minőségi és tartós padló aranyat ér. A padlóburkolat csere ugyanis az egyik legkellemetlenebb felújítási munkálat, ami hosszabb időre megzavarhatja a család életét. A Parador burkolatokat biztosan nem kell záros ... Bővebben
OUTDOOR Megérkezett az okos kamado grill írta: Peitli Csilla 2024.03.16 A faszenes grillek legújabb generációja elhozza a grillezés jövőjét! A hagyományos alapanyagok és a modern technológia keveredésével megszületett az okos kamado grill, amelyet könnyű használni, mégis autentikus íz- és grillélményt ... Bővebben
BODY&SOUL Intenzív szemkörnyékápolás tavaszi felfrissüléshez írta: Peitli Csilla 2024.03.13 A téli időszak után nemcsak a természet éled újjá, a bőrnek is jót tesz egy kis extra kényeztetés, ami felrázza a kollagéntermelést és feltölti a kiürült raktárakat. Különösen igaz ez ... Bővebben
TUDTAD? A minőségi kültéri élettér itt kezdődik írta: Peitli Csilla 2024.03.17 Az élet kihívásait feldolgozni és leküzdeni örökös harc, amihez sok erőre van szükségünk. Ezért is olyan fontos a pihenés és a feltöltődés, hiszen enélkül előbb-utóbb elfogynak a tartalékaink. A relaxáláshoz ... Bővebben
SPATREND CAFÉ Március 9-ig még látogatható a kültéri és jakuzzi kiállítás írta: Peitli Csilla 2024.03.05 A kültéri relaxáció és jakuzzi kiállítás meghosszabbított nyitva tartással, március 9-ig várja azokat, akik szeretnék kihozni a legtöbbet a kertjükből, teraszukból vagy erkélyükből. A SpaTrend Expo szakértőkkel, személyre szóló tanácsadással, ... Bővebben
Grillreceptek Picanha steak mustáros szósszal írta: Kamado Joe Magyarország 2024.03.11 A brazilok kedvelt steakje, a picanha vagyis a keresztfartő. A húson található vékony zsírréteg ízletessé teszi az omlós húst, amelynek karakteres aromájához jól illik a mustáros szósz! ... Bővebben