A különleges OFYR grillsütővel is megismerkedhet a nyíregyházi közönség

Szeptember elején a minőségi pihenésé lesz a főszerep Nyíregyházán: a Bujtosi-tó partján található SpaTrend bemutatóterem csapata az otthoni kikapcsolódás és egészségtudatos életmód irányába vezető lépéseket szeretné bemutatni a programsorozat keretein belül.


A grillezés ma már korántsem a zsíros húsok és nehéz, kalóriadús ételek elkészítési módját jelöli: az egészségesebb alapanyagok irányába mutató gasztoforradalom már a kerti sütések menüjét is elérte. De nem csak ez változott a BBQ kultúra háza táján: napjainkban egy grillsütő akár dekorációs tárgyként is funkcionálhat egyben.

Különleges formavilágával új köntösbe bújtatja környezetét, s azonnal a kerti partik fókuszává válik az OFYR. A modern tábortűzön télen-nyáron süthetünk, hiszen a sokoldalú berendezés az év minden napján professzionális hátteret kínál az ínycsiklandozóan füstös ételek elkészítéséhez. A 12 milliméter vastagságú sütőfelület tűzterébe fát és faszenet egyaránt tehetünk, s akár egy huszonöt fős társaságot is könnyedén vendégül láthatunk.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, vagy lessen el néhány lenyűgöző trükköt a profi séfek által vezényelt grillbemutatók során!

Címkék: