A nevem Joe. Kamado Joe.

Kamado Joe ugyan nem egy titkos ügynök, de akár csak James Bond esetében a letisztult, elegáns külső sokoldalú, meglepő és innovatív belsőt takar. Július 20-án végre Magyarországon is bemutatkozott a kiemelkedő minőségéről és innovatív megoldásairól híres Kamado Joe grillgyártó. Az ürömi SpaTrend vadonatúj grill terasza szolgáltatta a helyszínt a színvonalas eseményhez, melyen a hazai és a külföldi gasztronómia kiemelkedő alakjai is jelen voltak. Mi természetesen ott voltunk. És Ön?


Nem sok kellemesebb elfoglaltságot tudunk elképzelni egy laza szombat délutánra, mint a grillezést, de azt kell mondanunk, hogy a nem rég megrendezett Kamado Joe grill party sokkal több volt egy laza szombati sütögetésnél: tapasztaltunk, próbálgattunk, csodálkoztunk, tanultunk, nevettünk, beszélgettünk. Egy szóval élveztük egymás társaságát. Pont az történt, amit a Kamado Joe brand szlogenjei sugallnak: egy kicsit lelassultunk, egymásra figyeltünk, tapasztalatokat gyűjtöttünk. És hogy kik voltak ebben a segítségünkre? Elsősorban Ben Forte, a Kamado Joe grill nagykövete mutatta be nekünk elképesztő tudását és praktikáit. Laza stílusa, hatalmas szaktudása és a grillezés iránti szenvedélye egy pillanat alatt levett mindenkit a lábáról, ez nem kétséges.

A magyar gasztronómia nagyágyúi sem maradhattak otthon természetesen: Gianni Annoni, a Pomo D’oro tulajdonosa olasz könnyedséggel kezelte a grilleket. Serényi Zsolt és Lendvai Zoli a grillezés nagyágyúihoz méltó ételeket készíttek, míg Marton Adrienn egy kis bájjal és kecsességgel fűszerezte meg a napot. A kellemes hangulatról a finomabbnál finomabb grill ételek és kiváló társaság mellett a Zip’s Brewhouse zamatos sörei gondoskodtak. Nekünk hatalmas élmény volt, örülünk, hogy megoszthattuk önökkel!

Lemaradt júliusi rendezvényünkről? Semmi gond! Látogasson el az ürömi bemutatótermünkbe az augusztus 23 és szeptember 1. között megrendezésre kerülő Spatrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra, ahol a jakuzzik mellett megismerheti a Kamado Joe és a Kamado Chef kerámia sütőit és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb típust.

Címkék:

kamado joe