Ahogy a profik csinálják: összecsukható pizzalapát

A pizzáról örömódát zengeni - azt hiszem - teljesen felesleges. Mindenki tudja, hogy mennyire sokoldalú, gyerekbarát és egyszerűen süthető ételről van szó. vagy mégsem? A hatalmas pizzát olykor nem is olyan könnyű beügyeskedni a grillbe vagy a sütőbe. Ebben segít ez a professzionális kiegészítő!


A nyers és a kisült pizzák mozgatására fejlesztett fém kiegészítő a gyakori fogyasztók legjobb barátja lesz. Nem kell hatalmas tepsikkel és kesztyűkkel ügyeskedni, hogy a pizza a helyére kerüljen, mostantól elég lesz egyetlen elegáns mozdulat, hogy a tészta egyik helyről átsuhanjon a másikra.

A lapát vékonyított eleje miatt könnyen fel lehet tenni a nyers tésztát is a lapra, az erős, szilikonbetétes nyél pedig segít egyensúlyban tartani a fejnehéz lapátot is. Ráadásul összecsukható, így a tárolása is megoldható a grillházban vagy a konyhában.

Ezzel a kiegészítővel nemcsak, hogy játék lesz a pizzakészítés, de a profi szakácsok eleganciájával készülhet az étel.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, próbálja ki a Broil King első osztályú készülékeit és kiegészítőit, amelyekkel öröm a sütés.