Az isteni grillkolbász titka

Belül szaftos és ízekkel teli, míg kívül enyhén pirult és roppanós kolbászt készíteni a grillen nem olyan nehéz, ha egyetlen szabályt betartunk. Hogy mi ez és mitől lesz mindig egyformán ízeletes az eredmény?


A grillkolbász elkészítésének titka az előfőzésben keresendő. A sütésre előkészített kolbászokat egy kevés vízben főzze fel, ettől nemcsak egyenletesebben sülnek majd a falatok, de a hús is szaftosabb marad, nem szárad ki a grillen.

A grillre már a lecsöpögtetett, kissé előkezelt kolbászok kerüljenek, amelyek percek alatt elnyerik roppanós külsejüket, és azonnal tálalhatóak. Ezzel a megoldással sosem lesz száraz vagy sületlen az eredmény.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol most akciós áron válogathat az első osztályú grillek és kiegészítők között.