Egy teraszmelegítő, amivel nemcsak a hőfok, hanem a hangulat is a tetőfokára hág

A változékony tavaszi időjárásba hoz meleget és tervezhetőséget ez a hangulatos teraszmelegítő, amire akkor is lehet számítani, ha éppen úgy esik, mintha dézsából öntenék. Sejtelmes fényeket és meghitt meleget hoz a melegítő a teraszokra vagy kertekbe, amelyet nem véletlenül hívnak Dolce Vitának.


A világvezető Italkero cég által készített dizájn melegítőnél nemcsak a funckionalisra, hanem a hangulatteremtésre is külön gondot fordítottak. A széles körben meleget adó szerkezet stabil lábakon állva szórja a hőt, és a meghitt fényt az éjszakában.

Az üvegbúra alá szorított lángoszlop villódzó fénye a tűz ősi erejét idézi meg, míg a melegítő alsó teste lámpaként világítja meg a sötétet. Az emberek úgy húzódnak majd közel a stílusos megjelenésű meleg testhez, mint molyok a lámpafényhez.

Hangulati hatása mellett az olasz tervezésű Dolve Vita a terasz hőmérsékletét is kellemes nyárestévé változtatja, így a hideget hozó tavaszi esők közepette sem kell lemondania a szabad levegő élvezetéről.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló prémium kategóriás kiegészítőkkel szeretné berendezni teraszát, jöjjön el az Országos Kerti Bútor Vásárra, hogy megtalálja és kedvezményes áron vihesse haza álmai kültéri bútorait.