Fenséges falatok és minőségi kikapcsolódás: Wellness és gasztronómia

Sokszor emlegetjük, mennyire fontos szerepet játszanak azok az élmények, amikor igazán önfeledten élhetjük meg a pillanatok varázsát. Egy jó beszélgetés, frissítő hidromasszázs, vagy épp isteni ételek – a májusi SpaTrend Expo VIP estjén a Sushi Sei étterem csodás fogásai egészítik ki a kikapcsolódás maximális élményét.


Az autentikus japán étterem Óbudán várja az ázsiai konyha különleges, ugyanakkor egészséges ízeinek kedvelőit.

Számos díjjal a hátuk mögött, a Sushi Sei csapata nem csupán az ételek minőségével, hanem a szigetország egyedi hangulatának tökéletes megtestesítéseként kínál utánozhatatlan gasztronómiai utazást mindazok számára, akik szívesen kiszakadnának a hétköznapokból.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti a Hot Spring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.