3 ok, hogy miért ne pakold el a grilled ősszel

Abszolút hívei vagyunk az egész évben való grillezésnek, de személyes kedvencem mégiscsak az ősz, aminek számtalan előnye van a többi évszakhoz képest. Ezekből szedtem őssze egy csokorra valót!


Abszolút hívei vagyunk az egész évben való grillezésnek, de személyes kedvencem mégiscsak az ősz, aminek számtalan előnye van a többi évszakhoz képest. Ezekből szedtem őssze egy csokorra valót!

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

Szabadban lenni jó!

A nyár végét egyre hűvösebb reggelek és esték jelzik, a csapadék is folyvást csak ömlik, a szabadban lenni mégis jó. Az ezerszínű levelek, a friss levegő és a természet körfogásának csodája nem élvezhető egy szobába ülve, hát még a konyhában robotolva. Irány a kert, a terasz vagy a telek, és élvezd ki ezeket a napokat a meleg tűz mellett állva, amíg a fagy mardosó hidege végleg be nem űz a négy fal közé. 

Gyönyörű színek!

Az ősz talán a legszínesebb évszakunk, ami nem kizárólag a környező tájban köszön vissza, de a grillre kívánkozó falatokban is. Ilyenkor tobzódunk friss és grillezhető zöldségekekben, gyümölcsökben, amelyekből egészen új ízek csalogathatóak elő a láng fölött elkészítve. Édesburgonya, répa, sütőtök, kelbimbó, szőlő és póréhagyma csak egy kevés arról a listáról, amiről válogatni érdemes.

Zavartalan sütögetés!

A grill begyújtása után szentelj egy perc figyelmet a környezetnek. Hallasz valamit? Ha semmit nem hallassz, egyrészt jó helyet választottál a grillezésre, másrészt örülhetsz, mert eltűntek a zavaró rovarok. A hidegebb időben nem kell számolnod a szemtelen legyekkel, a döngicsélő darazsakkal vagy az italokat kedvelő muslinkákkal. Az ízeltlábú barátaink száma ilyenkor jelentősen megcsappan, ezért nem kell állandóan résen lenned, hogy elzavarhasd őket.

Ha ötleteiddel már hosszú ideje felturbózod a hétvégi grillezést, ha a sütés számodra igazi szenvedély, tölts fel legalább egy észbontó receptet szeptember 15-ig, gyűjtsd be a legtöbb szavazatot, kerülj be a döntőbe, és legyél te 2017 grillbajnoka! További információk és jelentkezés a grillreceptek.hu oldalon!

Címkék: