A rácson csak egy maradhat – grillshow-val jön a verseny döntője

Elérkezett a várva várt pillanat: megvannak Magyarország első online receptversenyének döntősei!


Elérkezett a várva várt pillanat: megvannak Magyarország első online receptversenyének döntősei!

A Séf a rácson gasztroverseny során a jelentkezők egyedi ételkreációikkal igyekezték elnyerni a zsűri és a közönség tetszését. Ma délután lett nyilvános a döntős hármas: LUI CHEF, BGE69 és SASÓ nevű versenyzőink szombaton élőben is megmutathatják grillfortélyaikat a Hungexpón az Otthon Design kiállításon megrendezett bemutatón.

A zsűri figyelmét még további két versenyző is felkeltette: TETOVÁLT LÁNY és COOKFATHER szintén részt vehetnek a mindent eldöntő megmérettetésen - a két jelentkező folyamatos aktivitásával és rendkívül ötletes megoldásaival grillezte be magát az utolsó fordulóba.

Az 5 séfjelölt az élő döntő során kapott feladattal ad majd végső bizonyságot rátermettségéről, majd a zsűri értékelése alapján a fődíj is kiosztásra kerül.

A rendezvény emellett számos programmal várja a látogatókat: Gianni, műsorvezető és étteremtulajdonos, - mint zsűritag - gondoskodik majd arról, hogy a hangulat és az ízek is a helyükön legyenek. Lesz grillshow Peter Zeitlerrel, a németországi grillvilágbajnokkal, kóstoló és nyereményjáték is.

Tehát, szombaton izgalmakkal teli nap elé néznek a versenyzők, ha te is imádsz grillezni, vagy kíváncsi vagy, kié lesz a milliós főnyeremény, látogass el az Otthon Design kiállításra.

Időpont: 2015. Április 18. szombat 11:00

Helyszín: Hungexpo, Otthon Design 2015 kiállítás (A „C” és „G” pavilon közötti szabad füves területen)

Címkék: