Profilom 2018. január 16. Kedd - Gusztáv

Amikor a mascarpone és a hús házasodik


Az általában édességekhez használt mascarpone és a hosszan érlelt marhaburger csak elsőre tűnik szokatlan párosnak, egy falat a mennyeien puha húspogácsába eloszlat minden kétséget. Ha te is híve vagy a rendhagyó megoldásoknak, vess egy pillantást a receptre.

Az eltérő ízekkel és textúrákkal játszó recept a tavalyi Séf a rácson második forduláján segítette át Zoltán, aki ezután egészen a döntőig menetelt. A részletekre nem sokat adó leírás ne zavarjon meg senkit, itt a fantázia szárnyalása és a megszokott ösvényről való letérésre biztatás a lényeg. Ezt pedig tényleg mindenkinek melegen ajánljuk.

Érdekel a grillezés, és szívesen megkostolnád egy grill világbajnok ételeit? Akkor köztünk a helyed Magyarország első BBQ Konferenciáján. Az eseményről és a programokról bővebben itt olvashatsz.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook