Profilom 2017. december 15. Péntek - Valér

Az tavaszi grillszezon hamarosan elkezdődik


Hamarosan beköszöntenek a kellemes, meleg tavaszi napok, és elérkezik a várva várt valódi grillszezon! Tavasszal még csalogatóbbak a finom sültek, a kellemes, napsütéses 15-20 fokos hőmérséklet igazán alkalmas arra, hogy egy egész napot a szabadban töltsünk.

Nyáron a kánikulai meleg megviseli a szervezetünket, ezért inkább könnyed ételeket fogyasztunk. Tavasszal viszont tarthatunk egész napos grillpartit, ilyenkor mindenkinek jól esik a simogató nap, a jó levegő, és természetesen a  finomabbnál finomabb grillételek fogyasztása. Készíthetünk komolyabb sülteken faszenes grillen, de egy könnyed, sült zöldségekből, halakból álló menüre is áthívhatjuk barátainkat, melyet gázgrillen készítünk el.

A tavaszi hétvégéken szívesen vágnak bele a kerti séfek az időigényesebb szuvidált grillétekbe, és az sem jelent gondot, hogy a finom oldalasra várva a grillsütő mellett melegíti a szakács, vagy szakácsnő a kezeit.

A vasalapon sütés ideje is most érkezett el, kertünkben hamisítatlan tábori hangulatot varázsolhatunk egy forradalmi újdonsággal, a Broil King OFYR grillel. És hogy gáz, vagy faszenes grillen készítsük-e el az őszi finomságokat, az csupán ízlés kérdése.

Az tavaszi grillszezon kezdetét a SpaTrend csapata idén is megünnepli. Szeretettel várjuk Önt március 4-én Ürömre egy közös sütögetésre, ahol Kis Sándor, a Miele szakácsa, és Pásztor Gábor a Broil King tapasztalt grillszakácsa, valamint a Broil King nemzetközi grillbajnoka, Peter Zeitler kényezteti a vendégeket finom falatokkal, és néhány hasznos tippet és trükköt kaphatnak az érdeklődők a profi séfektől.

Látogasson el a Broil King Nemzetközi Grillnapra március 4-én, mert a Broil King szakértői szívesen segítenek az Ön igényeinek megfelelő grill kiválasztásában!  

Írta: Frankó Rita
További cikkek a szerzőtől
 Facebook