Profilom 2018. március 21. Szerda - Benedek

Csábos vonalak és erős teljesítmény: Broil King KEG grill


Letisztult, kerekded vonalaival, puritán, csak a grillezés élményét szolgáló megjelenésével a Broil King Keg 2000 az egyik legígéretesebb tojás alakú faszenes grill a piacon. Innovatív technológiájának köszönhetően kényelmes kezelést és valódi sütési élményt garantál.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

A kamado grillek felépítéséhez hasonlóan a KEG 2000 is kiváló hőtartásának és hatékony légkeverésés eljárásának köszönheti a népszerűségét. A magas minőségű szigeteléssel ellátott grill dupla acél teste bent tartja a hőt, még a hosszú ideig tartó BBQ grillezések alatt sem melegszik fel jelentősen a grilltest, így használata biztonságos és a hővesztesége is minimális.

Hatékonysága, praktikus felépítése és szemet gyönyörködtető megjelenése egyaránt hozzájárul a grill jól megéremelt sikeréhez.

Ha szeretne többet megtudni a KEG 2000-ről a Spatrend szakembereihez, vagy látogasson el az augusztus 25. és szeptember 3.-a között megrendezésre kerülő Spatrend Expo-ra, ahol a jakuzzil mellett grilleszközök széles tárháza kerül bemutatásra! Az eseményre itt regisztrálhat.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook