Csípős csoda a Séf a Rácson versenyzőjétől: Marharaguval töltött grillezett jalapeno paprikák

A legismertebb csilipaprikának rengeteg hódolója akad világszerte. Nem meglepő, hogy a Séf a Rácson egyik tapasztalt versenyzője, Cooky is ezt a hozzávalót vetette be, hogy minél több grillimádót nyűgözzön le az igazán ízletes és kreatív recepttel.


A legismertebb csilipaprikának rengeteg hódolója akad világszerte. Nem meglepő, hogy a Séf a Rácson egyik tapasztalt versenyzője, Cooky is ezt a hozzávalót vetette be, hogy minél több grillimádót nyűgözzön le az igazán ízletes és kreatív recepttel.

Bizonyára sok grillrajongó tetszését elnyeri majd a kifejezetten csípős ízek szerelmeseinek kedvező marharaguval töltött grillezett jalapeno paprika. „A nyaralások végezetével újult erővel gyújtottam be a grillt, mivel egy kedves chilitermesztő barátom megajándékozott egy szatyornyi frissen szedett zöld jalapeno paprikával. Ahogy megláttam, már akkor tudtam, hogy ez nem holmi lecsó alapanyag, ez egy igazi "grillreveled" dolog. Mivel volt még egy kevés angus-om a hűtőben, gondoltam valahogy összeházasítom őket.” – írta a versenyző.

Ha te is szívesen kísérletezel a grillsütő mellett, és kipróbálnád magad a harmadik alkalommal megrendezett gasztronómiai megmérettetésen, most egyetlen fergeteges recepttel a döntőben találhatod magad: tölts fel legalább egy különleges összeállítást, gyűjtsd be a legtöbb szavazatot, és a szeptember 23-i döntőben élőben is megmutathatod, mitől izzik a grill igazán!

További információk és jelentkezés ITT

Címkék: