Egy klasszikus nyári kedvenc: Grillezett kukorica

Vannak bizonyos ételek, desszertek vagy épp egyszerű ropogtatni valók, amik sosem mennek ki a divatból. Ha visszatekintünk gyermekéveinkre, a nyaralások nagy részéről biztosan nem hiányzott a ropogós, még gőzölgő kukoricacső.


Vannak bizonyos ételek, desszertek vagy épp egyszerű ropogtatni valók, amik sosem mennek ki a divatból. Ha visszatekintünk gyermekéveinkre, a nyaralások nagy részéről biztosan nem hiányzott a ropogós, még gőzölgő kukoricacső.

A főtt kukorica mellett, bizony a grillezett verziót is érdemes kipróbálni. Három egyszerű elkészítési mód áll rendelkezésünkre a nem csupán ínycsiklandó, de egészséges fogás kivitelezésére: a kukoricát grillezhetjük héjastól, alufóliában, vagy a leveleket eltávolítva, fokhagymás-sajtos ízesített vajjal megkenve a csöveket. Mindhárom isteni végeredménnyel kecsegtet, törekvéseinket pedig kicsit és nagyok egyaránt értékelik majd!

Ha ön is szeret grillezni, s jelenlegi készülékét professzionális sütőre cserélné, kattintson a Spatrend weboldalára, és ismerje meg a Broil King piacvezető kanadai márka legmodernebb berendezéseit, vagy tekintse meg a prémium modelleket élőben a bemutatótermek egyikében!

Címkék: