Egy profi vágódeszka 3 tulajdonsága

Mitől lesz egy használati tárgy professzionális? Mit kell tudnia egy vágódeszkának, hogy prémium minőségűnek kiáltsuk ki? Jöjjön három tulajdonság, amitől a kedvencünkké válhat egy vágódeszka.


Sokoldalú

A Broil King Delux vágódeszkája már első ránézésre is sokat nyújt. A fa és műanyag legjobb párosítása tálaló és vágó felületként is funkcionál, egy darab áráért ráadásul kettőt kapunk. Húsok (sült és nyers), zöldségek aprításához, mozgatásához használhatjuk egyben vagy külön-külön a két lapot, amely tárolása ugyancsak praktikusan egyben történik.

Csúszásgátló

A vágódeszka sarkaira helyezett szilikon betétek szilárdan rögzítik a deszkát, hogy a vágás során ne mozduljon el. Ez nemcsak könnyebbséget, de precizitást és gyorsaságot is jelent, ezektől pedig igazán élvezet lesz majd a munka.

Csatona

A bambusz vágódeszka egyik oldala mélyen csatornázott, hogy a vágás során felszabaduló nedveket elvezette a lap, és ne üljön meg az alapanyagok alatt a nedvesség vagy húslé. Ettől a munka tisztább lesz, ami a balesetveszélyes elcsúszások esélyét is csökkenti.

A Delux deszkával a munka könnyű, precíz, gyors és tiszta. Tárolása egyszerű és kis helyen is megoldható, és még jól is ki annyira, hogy a tálaláshoz is bármikor felhasználható.