Fűszeres pulyka steak, az igazi grillélmény

Vannak, akik kedvelik a grillételeket, ugyanakkor csak bizonyos típusú húsokat fogyasztanak. A szárnyasok kedvelőit biztosan lenyűgözheti ezzel az egyszerűen elkészíthető, ám annál ízletesebb fogással!


Vannak, akik kedvelik a grillételeket, ugyanakkor csak bizonyos típusú húsokat fogyasztanak. A szárnyasok kedvelőit biztosan lenyűgözheti ezzel az egyszerűen elkészíthető, ám annál ízletesebb fogással!

Első lépésként fűszerezzük be a pulykaszeleteket: sóval, borssal, köménnyel és zúzott fokhagymával ízesítsük, öntsük nyakon egy kis olívaolajjal, majd hagyjuk állni 2-3 órán át. Míg pácolódik a hús, érdemes elkészíteni a köretet. Ha könnyebb kiegészítésre vágyunk, néhány perc alatt összeállíthatunk egy finom zöldsalátát, ha pedig kiadósabb lakomán gondolkodunk, akkor a hús mellett burgonyát is grillezhetünk. A pulykaszeleteket a forró grillen aranybarnára sütjük, többször megfordítva őket. A siker garantált!

Ha ön is szeretne professzionális körülmények között grillezni, kattintson a Spatrend honlapjára, vagy látogasson el az augusztus 25. és szeptember 3.-a között megrendezésre kerülő Spatrend Expo jakuzzi vásár és kiállításra, ahol a masszázsmedencék mellett a kültéri wellness, valamint a grillezés rengeteg hasznos kiegészítőjével találkozhat! Az eseményre itt regisztrálhat.

Címkék: