Profilom 2017. június 28. Szerda - Levente, Irén

Grillezzen együtt profi grillszakácsokkal, lesse el a grillezés fortélyait


A grillezés szerelmesei az idei év legnagyobb grillrendezvényével nyitják meg az idei grillszezont március 4-én Ürömön. A Broil King Nemzetközi grillnapon Peter Zeitler nemzetközi grillbajnok, a Broil King grillszakácsa osztja meg sütési titkait a nagyközönséggel.

Az egész napos rendezvény során az érdeklődők megismerkedhetnek a gázüzemű és faszenes grillekkel, valamint a hasznos és praktikus grillkiegészítőkkel.

Peter Zeiltrel nemzetközi grillbajnok bemutatja, hogyan készíthet cédrusfa lapon ínycsiklandó lazacot, és a húsvéti ünnepekre gondolva az ízletes báránysült elkészítésének fortélyait is megismerteti a nagyközönséggel.

A Miele professzionális séfje, Kis Sándor bemutatja a tökéletes quesadilla elkészítését, és megismerteti az érdeklődőket a grillkiegészítők használatával.

Ha Ön még csak most gondolkozik grillsütő vásárlásán, érdemes lesz ellátogatnia a Broil King Nemzetközi Grillnapra március 4-én, mert a széles faszenes és gázüzemű grillsütő választékban nem csak megtalálhatja álmai grilljét, de ki is próbálhatja, sőt, a grillen készült ételeket meg is kóstolhatja.

Ha már van saját grillsütője akkor is érdemes ellátogatni a Broil King nemzetközi grillnapra, mert rengeteg hasznos tippet kaphat a grillezéshez, valamint a Broil King széles grillkiegészítő kínálatában biztosan talál majd olyat, ami megkönnyíti a sütést, és hozzásegíti Önt a tökéletes grillételek elkészítéséhez.

Ha szeretné személyesen megtapasztalni, milyen ízletes ételek készíthetők el egy professzionális grillsütőn, grillsütő vásárlásán gondolkozik, de még nem tudja, a gázüzemű, vagy faszenes grillre essen-e a választása, bízza magát szakértőkre, és látogasson el a Broil King Nemzetközi Grillnapra március 4-én, ahol minden kérdésére választ kaphat.

Írta: Frankó Rita
További cikkek a szerzőtől
 Facebook