Grillterasz: Teraszfűtés hangulatosan és könnyedén

Sok-sok kutakodás, mérlegelés és árfigyelés után megszületett a legjobb választás a teraszok fűtésére. Nagy érdeklődés előzte meg, hiszen rengetegen küzdenek azzal a problémával, hogyan lehet mozdítható, könnyen kezelhető fűtést találni a hűvösebb estékre. Ráadásul a hangulata és a melege majdnem felér egy kandalló tudásával! 


Sok-sok kutakodás, mérlegelés és árfigyelés után megszületett a legjobb választás a teraszok fűtésére. Nagy érdeklődés előzte meg, hiszen rengetegen küzdenek azzal a problémával, hogyan lehet mozdítható, könnyen kezelhető fűtést találni a hűvösebb estékre. Ráadásul a hangulata és a melege majdnem felér egy kandalló tudásával! A világpiac vezető Italkero gyár legújabb dizájn-terméke a nyár esti teraszmelegités legkellemesebb eszköze.

Az eredeti olasz tervezésű és gyártású Dolce Vita teraszfűtő egység nagyon magasra helyezi a mércét. A teraszfűtő segítségével nemcsak a terasz hőmérsékletét, hanem a hangulatát is kellemesebbé tehetjük, ahol nemcsak a láng, hanem a fűtőegység teste is világít. Termékünk a szezonalitás miatt akcióban kapható a készlet erejéig. A Falo teraszfűtő egység már magánházakban és vendéglátó egységek ezreiben bizonyított.

 

Most akciósan megvásárolható: http://bolthely.hu/kertibutor/id/04132_Italkero_Dolce_Vita_teraszfutes


Címkék: