Három döntős és egy közönségdíjas versenyző grillezhet a fődíjért szombaton

Lezárult a Séf a Rácson idei online receptversenye, szombaton pedig már a döntőben mérhetik össze tudásukat a lelkes grillszakácsok.


Lezárult a Séf a Rácson idei online receptversenye, szombaton pedig már a döntőben mérhetik össze tudásukat a lelkes grillszakácsok.

A zsűri és a közönség tetszését leginkább Cooky, Paragebbq és Szabolcsferencz nevű versenyzők receptjei nyerték el, azonban egy hely még mindig kiadó: a szervezők úgy döntöttek, hogy a közönségre bízzák, ki jusson be negyedikként a grillverseny fináléjába a már meglévő három döntős mellett. Péntek délig a GrillReceptek.hu Facebook-oldalán szavazhattok annak a versenyzőnek az albumára, aki szerintetek a legötletesebb receptekkel rukkol elő a végső hajrában!

Kövessétek Bobek, Bednarika és Szati feltöltéseit, hiszen minden like újabb esélyt jelent a Broil King Grillbajnoka cím - no, és természetesen a fantasztikus fődíj - elnyerésére! A szeptember 23-i döntőre pedig mindenképp érdemes lesz kilátogatnia azoknak, akik ellesnének pár trükköt, vagy épp a Gianni Annoni keze alatt készülő fogásokból inspirálódnának: ha kíváncsi vagy, mit is tud egy professzionális Broil King grillsütő, látogass el a Spatrend ürömi bemutatótermébe, ahol az egész napos grillezés már délelőtt 10 órakor elkezdődik majd! 

 

Címkék: