Profilom 2017. december 11. Hétfő - Árpád

Húsimádó hamburger Dagobert bácsiról elnevezve


A marhahúspogács helyett másmilyen alapanyagokat is kipróbálnál burgerként? Figyelmedbe ajánljuk az alábbi videót, mely pár percben bemutat egy igazán laktató burger receptet, ami nem véletlenül kapta a Dagobert nevet.

A gazdag ízű, zamatos burger titka a faszénen sütés. Itt készülnek az igazán karakteres ízű falatok, melyeket átjár a füstös aroma. Gázgrilles sütés esetén használj valamilyen füstölő módszert vagy füstölt ízesítőket, mint a paprika. A hamburger sütésének megkönnyítésére léteznek trükkös kiegészítők, de a lelkesedés és a variálásra való igény nélkül, önmagukban ezek sem oldják meg a feladatot. A videóban található receptben minden megvan, ami egy húsimádó burgerhez kell, neked csak követned kell a látottakat.

Érdekel a grillezés, és szívesen megkostolnád egy grill világbajnok ételeit? Akkor köztünk a helyed Magyarország első BBQ Konferenciáján. Az eseményről és a programokról bővebben itt olvashatsz.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook