Húsvéti bárány kicsit másképp: bárány burger, grillezett fűszeres ananásszal

A hagyományos húsvéti bárányt idén játékosabb formában szolgáld fel egy húsvéti grill parti keretében, hogy a gyerekek és a felnőttek is egyaránt jól szórakozzanak a finom hamburgerek társaságában. 


A hagyományos húsvéti bárányt idén játékosabb formában szolgáld fel egy húsvéti grill parti keretében, hogy a gyerekek és a felnőttek is egyaránt jól szórakozzanak a finom hamburgerek társaságában. 

A báránycombot legalább kétszer átdaráltam, majd hozzáadtam a magos mustárt, a száraz serpenyőben megpirított és összetört koriander magot, a sót és a frissen őrölt borsot. Az egészet alaposan összekevertem és egy fél-egy órát pihenni hagytam. Amíg pihen a hús, addig kényelmesen elkészül a szósz, valamint a grill begyújtására és megfelelő hőfok elérésére is van idő.

A szószhoz elkevertem a majonézt a tejszínnel, majd a megmosott és lecsepegtetett menta leveleit egy pici vízzel leturmixoltam.

A csúcshajtásokból ne felejtsünk el párat félretenni a díszítéshez! A recept folytatását és a pontos hozzávalók listáját, itt találja.

Szeretne felkészülni a tavaszi grillszezonra, hogy vendégeit finom ételekkel és profi grilleszközeivel kápráztassa el? Akkor használja ki a professzionális grillmárka tavaszi akcióját és szerezze be most kedvezményes áron a Broil King termékeket.

Címkék: