Itt a fekete hamburger? Zseniális érlelt angus burger recept – ezt muszáj kipróbálnod!

  • írta:
  • 2017.03.22

Egy fekete buci, isteni szaftos angus marhahús, mindez a grillen tökéletes füstösre sütve. A Séf a Rácson versenyzője fantasztikus burger receptje.Az ország első online grillrecept versenye már javában zajlik. A Séf a Rácson az a megmérettetés, amelyen amatőrök és profi gasztro-megszállottak egyaránt indulhatnak: a nyeremény pedig egy valódi Broil King limitált kiadású álomgrill. Az eddigi jelentkezők nem kímélik az ízlelőbimbókat, hisz már az első receptek is valódi ízorgiának ígérkeznek.  Itt van mindjárt az egyik legújabb, PARAGRBBQ nevű versenyző érlelt angus burgere hokkaido buciban. Ez egy igazán gusztusos és már ránézésre is feltűnő hamburger, hisz ilyen fekete bucival ritkán találkozunk: a különleges színt tintahal tintájával érte el a jelentkező. A kiváló érlelt marhahúst eredeti bbq technikával készítette, amelyet ráadásul fügefával füstölt zamatosra. A házi majonéz, a grillezett kápia és a bacon pedig már csak a korona ezen a királyi fogáson.Nyálelválasztás bekapcs. - egyszerűen tökéletes hamgurger.Ha neked is bejön az érlelt angus burger grillreceptet, itt szavazhatsz rá.Jelentkezz te is Séf a Rácson receptversenyre és nyerd meg az álomgrillt! Kattints most.


Egy fekete buci, isteni szaftos angus marhahús, mindez a grillen tökéletes füstösre sütve. A Séf a Rácson versenyzője fantasztikus burger receptje.


Az ország első online grillrecept versenye már javában zajlik. A Séf a Rácson az a megmérettetés, amelyen amatőrök és profi gasztro-megszállottak egyaránt indulhatnak: a nyeremény pedig egy valódi Broil King limitált kiadású álomgrill. Az eddigi jelentkezők nem kímélik az ízlelőbimbókat, hisz már az első receptek is valódi ízorgiának ígérkeznek. 

 

Itt van mindjárt az egyik legújabb, PARAGRBBQ nevű versenyző érlelt angus burgere hokkaido buciban. Ez egy igazán gusztusos és már ránézésre is feltűnő hamburger, hisz ilyen fekete bucival ritkán találkozunk: a különleges színt tintahal tintájával érte el a jelentkező. A kiváló érlelt marhahúst eredeti bbq technikával készítette, amelyet ráadásul fügefával füstölt zamatosra. A házi majonéz, a grillezett kápia és a bacon pedig már csak a korona ezen a királyi fogáson.

Nyálelválasztás bekapcs. - egyszerűen tökéletes hamgurger.

Ha neked is bejön az érlelt angus burger grillreceptet, itt szavazhatsz rá.

Jelentkezz te is Séf a Rácson receptversenyre és nyerd meg az álomgrillt! Kattints most.

Címkék: