Karácsonyi pulyka-csoda

Vannak, akik bár kedvelik a grillételeket, csak bizonyos típusú húsokat fogyasztanak. A szárnyasok kedvelőit garantáltan elbűvöli majd ezzel az egyszerűen elkészíthető, ám annál ízletesebb fogással!


Vannak, akik bár kedvelik a grillételeket, csak bizonyos típusú húsokat fogyasztanak. A szárnyasok kedvelőit garantáltan elbűvöli majd ezzel az egyszerűen elkészíthető, ám annál ízletesebb fogással!

Első lépésként fűszerezzük be a pulykaszeleteket: sóval, borssal, köménnyel és zúzott fokhagymával ízesítsük, öntsük nyakon egy kis olívaolajjal, majd hagyjuk állni 2-3 órán át. Míg pácolódik a hús, érdemes elkészíteni a köretet. Ha könnyebb kiegészítésre vágyunk, néhány perc alatt összeállíthatunk egy finom zöldsalátát, ha pedig kiadósabb lakomán gondolkodunk, akkor a hús mellett burgonyát is grillezhetünk. A pulykaszeleteket a forró grillen aranybarnára sütjük, többször megfordítva őket. A siker garantált!

Ha ön is szeretne professzionális körülmények között grillezni, kattintson a Grill Pláza honlapjára, ahol az év végéig még exkluzív ajánlatok keretein belül juthat hozzá új kedvenc konyhai kiegészítőihez!

Címkék: