Profilom 2018. március 18. Vasárnap - Sándor, Ede

Készülj már most a tavaszi grillszezonra


Bármennyire is kardoskodunk az egész éves grillszezon mellett, a tapasztalat (és a tömegek) még mindig azt mutatják, hogy a tavasztól őszig tartó időszakben gyújtják be a legtöbben a grilljüket. Idén gondolkodj előre, és használd ki a mostani "holt" szezont, ami teli van leárazással.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

A téli akciók során jelentős árkedvezményekkel beszerezheted a grillezéshez szükséges eszköztárat, legyen szó kiegészítőkről, faszénről vagy magáról a grillről. Ha idén bővíteni szeretnéd a grillparkod vagy csak egy új játékszert szereznél be a meglévő repertoár mellé, látogass el a Grillplázára, ahol a professzinális Broil King gázgrillek, a kerámia Kamado Chefek és a látványos kialakítású faszenes grillek között válogathatsz.

Ha egyedi, műtárgyként, tábortűzként és különleges grillként is funkcionálió fatüzelésűt szeretnél hazavinni, nézd meg az OFYR-t, ami letisztult megjelenésével hódít. Stabil, nagytudású és üzembiztosan működtethető grillrajongóknak a Broil King Sovereignt ajánljuk, amely garantáltan leveszi a család minden tagját a lábáról. Aki pedig inkább a füstölésben mélyedne el jobban, annak is jó hírünk van: a füstölőfák és dobozok is áldozatul estek az akciónak.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook