Profilom 2018. március 22. Csütörtök - Beáta, Izolda

Most megmutathatod, hogy tiéd a legjobb grillrecept!


Ettél már grillezett lazacot narancsos mangómártásban? És avokádós keto burgert? Ha fogalmad sincs, mi fán terem a grillezés, vagy épp új grillreceptekre vágysz, akkor jó helyen jársz. Mi tudjuk, hol gyülekeznek 2015 legkreatívabb grillséfjei!

Csupán egy kattintásnyira vagy ahhoz, hogy megismerd a tavasz egyik légínycsiklandóbb versenyét, a Séf a rácson-t. A következő hónapok ugyan s nem fognak másról szólni, mint arról, vajon ki tudja a legizgalmasabb, legfinomabb, legjobban bemutatott grillfogást prezentálni, és ki lesz az, aki a szavazatoknak hála bekerül a középdöntőbe. Március 8-ig még mindenkinek van esélye arra, hogy kedvenc grillreceptjét megossza az olvasókkal, és bebizonyítsa, van helye a legjobbak között.

A verseny nagyon kiélezett, és ugyan rengeteg húsos, halas grillrecept érkezett már (nem is beszélve a békacombról), azt azonban még nem tudjuk, lehet-e édességet vagy éppen vegetáriánus ételt készíteni grillrácson. És az sem ismert még, hogy férfi vagy női győztese lesz-e ennek a megmérettetésnek? Még van idő változtatni a nemek arányán, mert egyelőre a férfiak bizony többségben vannak a versenyben. A férfiak tényleg jobban szeretnek grillezni, mint a hölgyek? Igaz lenne, hogy ez az ő igazi terepük?

Rengeteg kérdés, és még több izgalom várható a következő hetekben, így arra buzdítunk mindenkit, hogy receptre fel! És tessék véleményt alkotni, szavazni, és új recepteket ellesni, próbálgatni, hogy egyre többen lehessünk a grillezők éhesen boldog táborában.

Akiknek pedig a nyeremény sem mellékes, azoknak eláruljuk, hogy itt és most van miért felvenni a fakanalat: a nyertes 5 hónapon keresztül a grillreceptek.hu arca és grillbloggere lesz, amihez negyedmilliós havi fizetés jár. Nem utolsó sorban egy Broil King KEG grillsütőnek is büszke tulajdonosa lehet.

Ha többet szeretnél megtudni a verseny részleteiről, akkor klikk ide!

Írta: Kovács Nóra
További cikkek a szerzőtől
 Facebook