Profilom 2017. június 28. Szerda - Levente, Irén

Napi grillreceptünk: Ananászos pác


Ha szeretnél kipróbálni egy frissítő ízű nyári pácot, ami szakít a fűszerekben gazdag változatokkal, akkor jó helyre jöttél. Ez az ananászos pác a gyümölcs és a gyömbér együttes harmóniájától lesz harsogóan friss és citrusos. Szárnyas és sertés húsokhoz kiváló választás.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

Az ananászt hámozás és tisztítás után pürésítsd össze.

A fokhagymát és a friss gyömbért is zúzd össze vagy vágd nagyon apróra.

Ezután már nincs más dolgod, mint összekeverni az összes hozzávalót, félretenni és állni a pácot a grillezésig.

További jó tanácsokért és a pontos hozzávalókért, kattints ide.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook