Profilom 2017. október 19. Csütörtök - Nándor

Napi grillreceptünk: Bélszín salátaöntettel


A sütés előtt már egy nappal be kell pácolni a húst, de ha ez megvan, már semmi sem tántoríthat el egy kiadós bélszín vacsorától. Húsimádóknak kötelező!

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

12-24 órával a sütés előtt mosd meg és töröld szárazra a bélszínt.

Tedd a húst egy edénybe, majd szórd meg száraz mustárral és önts rá bőségesen a salátaöntetből is.

Fóliával lezárva tedd hűtőbe a húst a sütésig.

A sütéshez melegítsd elő a grillt a legmagasabb fokozaton 15 percig.

Olajozd be a rácsot és rakd rá a húst 30-45 fokos szögben. A 20 perces sütési idő alatt 6-7 percenként forgasd kicsit a húst a tengelye körül, hogy minden oldala jól átsüljön.

A folytatást itt találod.


Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook