Profilom 2017. december 15. Péntek - Valér

Napi grillreceptünk: Cilantro pesztó


Tésztákhoz és a grillezett húsokhoz is illik ez az élén zöld színű pesztó, amelyben a fokhagyma mellett a koriander zöldje és a dió kapja a főszerepet. Gyorsan és akár előre is elkészíthető, hűtőben sokáig eláll. Friss íze miatt jó választás tavaszi és nyári grillpartikhoz.

A cilantro levelet, a fokhagymát és a diót helyed bele egy aprítóba. Egészen finomra kell vágni a darabokat.

Add hozzá a keverékhez a citrom levét is, és dolgozd össze az egészet, még mindig az aprítóban.

Ekkor jöhet bele az olívaolaj, amit alaposan dolgozz bele.

Jó tanácsokért és a recept folytatásáért, kattints ide.


Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook